Untitled

Dolar indeks, ki meri vrednost Bankovcev v odnosu na košarico valut, umirila 0,1 odstotka na 84,528, na robu stran od triletnega visokih 84,753 določeno v torek.
“Dollar odkup se bo nadaljevalo. Pri višjih donosov državnih, ni spodbud za prodajo dolarja, zlasti v primerjavi z evrom,” je dejal Masashi Murata, višji valuti strateg na Brown Brothers Harriman v Tokiu.
Sterling je povečal za 0,1 odstotka na 1,4886 $. Funt je zadel triletno najnižjo vrednost 1,4814 $ na torek po presenetljivo šibke proizvodnih podatkih v UK ostati živ pričakovanja agresivnejšim količine denarja v obtoku s strani Bank of England.
SINGAPUR / SYDNEY, 10. julij (Reuters) – dolar padel proti jenu v sredo na položaju Kvadriranje z kratkoročni poudarkom o tem, ali bodo Zapisnik sestanka Federal Reserve je junija pa je imel govor, ki ga predsednik Ben Bernanke dati nov streliva dolar biki.
Dolar zdrsnil za 0,6 odstotka na 100,59 ¥, vleče stran od šesttedenskega visokih ¥ 101,54 določenih v ponedeljek na trgovalni platformi EBS.
“Tam je bilo stop teče na okoli 100,90,” je dejal Gareth Berry G10 FX strateg za UBS (Berlin: UBRA.BE – novice), v Singapurju, ki se nanašajo na prodajne stop-loss vrednosti dolarja v primerjavi z jenom.
“Nič res, da se glasi v to. Gre pravzaprav neha voziti tako da ni makro podatkov za njim,” je dodal.
* Dollar pade vs jen na stop-loss prodajno-analitik
* Osredotočite se na Fed minut in Bernanke govor ob sreda
* Aussie pares izguba po zdrsu na trgovino podatkov Kitajskem
Z Masayuki Kitano in Ian Chua
Avstralski dolar je povečal za 0,1 odstotka na 0,9182 $. Aussie je zadel znotrajdnevnih nizko raven 0,9125 $ po podatkih kitajske trgovine.
Kasneje v sredo, bodo vlagatelji pregledati zapisnik junijskem zasedanju Fed politike denarne in govora, ki ga Bernanke, gledal za sveže namige o tem, kdaj bo Fed začeti zmanjševati svoje nakupe premoženja, in če bo prišlo do kakršnih koli katalizatorji za nadaljnjo dolar nakupom.
“Stvar, da pazi za res občutek, kako razširjena je pogled na FOMC, da bi oži začeti prej kot pa pozneje. Mislim, da sporočilo ne bo prišel čez precej jasno,” je dejal Jagoda UBS, glede Fed minut.
Evro počasi narasel za 0,1 odstotka na 1,2787 $. To je zadel za tri mesece najnižjo vrednost 1,2755 $ v torek, potem ko Evropska centralna banka oblikovanju politike Joerg Asmussen dejal smernice Evropske centralne banke o obrestnih merah ostal na rekordno nizko presegalo 12 mesecev.
ECB je kasneje izdala izjavo Asmussen niso namenjene temu, da vse napotke na točen čas, za katerega se pričakuje, da bo mere na rekordno nizkih ravneh.
“Čeprav ECB je nato pojasnila in nazadovale na podlagi te izjave, oblikovalci politike evro območja jasno ostati v dovish načinu in želi, da pričakovanja mero špila v negativno,” analitiki pri BNP Paribas (Milan: BNP.MI – novice) zapisal v stranko Upoštevajte.
Standard & Poor strmina Italije na BBB iz BBB-plus v torek dala vlagateljem dodaten razlog, da proda skupno valuto.
Evro in funt vzel odmor, potem ko padle prejšnji dan, omajale večjimi pričakovanji, ki bodo centralne banke v evrskem območju in Veliki Britaniji, da politika svoboden za dolgo časa.
Avstralski dolar vrnil po padcu že v sredo kot šibke podatki kitajske trgovinske okrepila pričakovanja o upočasnitvi na Kitajskem, glavni izvozni trg za Avstralijo.

EU-Asia