Untitled

Microsoft dhewe entri ing donya hardware iki ora lali. Sawise sawetara banter scripted babagan akeh padha tresna marang sing dhewe lumahing tablet, presenters announced sing gawe nekani konperensi kabeh bakal nampa gratis Pros permukaan. Pamiarso uga bakal Acer Iconia tablet W3.
Perusahaan iku uga di dudohake dandan kanggo menehi Bing search engine, dibangun ing support 3-D Printers, sing dianyari Xbox Musik app, lan anyar pribadi kanggo gawe nggawe aplikasi Windows 8.
“PC, piranti Windows saka dina, ora katon kathah kados PC 10 taun kepungkur utawa 15 taun kepungkur,” ngendikane Microsoft CEO Steve Ballmer ing alamat intine nendhang mati konferensi.
Ballmer mbatesi sawetara owah-owahan anyar kanggo Windows 8,1, kang diterangake minangka “olahan gabungan.”
Nalika radikal malih beda, demek-optimized sistem medal wolung sasi kepungkur, akeh Windows kedhaftar padha upset babagan radikal departure saka khas Windows antarmuka, utamané saka lack tombol Miwiti. Tombol iki maneh, lan saiki iku ndadékaké kanggo dhaptar kabeh aplikasi.
Perusahaan announced sawetara aplikasi anyar kanggo Windows 8, termasuk resmi Facebook app, Flipboard lan NFL Fantasi bal-balan. Sanadyan ana pratinjau Brief saka versi anyar PowerPoint kanggo 8 Windows, versi sabanjure Microsoft Office Suite ora bakal dirilis nganti 2014.
Sing cepet Windows 8 nganyari bagéan saka Microsoft anyar pendekatan kanggo ngeculake mbecike lan nambahake fitur produk.
Perusahaan lunak lan keras saiki fokus ing “kanthi cepet release” siklus, kang supaya dadi rol metu owahan kanggo dibutuhake ing prakara kang sasi tinimbang taun. Sampeyan wis dirilis sawetara owah-owahan kanggo Windows 8, nanging versi ing mrikso paling gedhe dadi adoh.
A gratis pratinjau Versi Windows 8,1 nganyari kanggo pangembang kasedhiya kanggo sapa interested ing nginstall iku. Versi reguler kanggo konsumen bakal metu mengko taun.
Liyane owahan nyakup kemampuan kanggo boot langsung menyang desktop, liyane keluwesan karo kothak ing layar Miwiti, support dhuwur-Résolusi tampilan, lan luwih Bing integrasi.
“Nggolek ora mung dhaptar pranala, sing iku sampeyan bisa nindakake,” ngendikane Julie Larson-Ijo, perusahaan presiden Windows, sing tontonan sawetara anyar Bing fitur.
Gawe saiki bisa tunyuk menyang Bing, kang kabuka munggah akses kanggo menehi 3-D peta, lan èntitas kawruh database, lan alam pangguna antar muka.
Sing amba Xbox Musik nganyari fitur radio sing di bangun karo stasiun kanggo kang mirengke adhedhasar lagu, akeh kaya Pandora.
“We lagi arep ndeleng tambahan sing Windows 8 cilik piranti tablet liwat sawetara sasi sabanjuré,” ngendikane Ballmer.
Versi Newest Windows iki njupuk sawetara owah-owahan. Antarane wong-wong mau? A dosis sithik saka lawas Windows.
Microsoft wis nggawe pangaturan kanggo menehi Windows 8 sistem operasi, diwiwiti karo patangen saka tombol Miwiti.
Owah-owahan, announced dina ing Microsoft pangembang Damel konferensi ing San Fransisco, alamat sawetara saka keluhan leveled ing Sato tablet PC lan sistem operasi sing surfaced nalika dirilis pungkasan pungkasan year.As bagean fitur teka mengko taun, wong bakal bisa kanthi otomatis nggawe dhaptar lagu Xbox Musik adhedhasar Kaca web, kaya dhaptar Pitchfork saka top songs taun.
Microsoft uga padhang sawetawis ing 3.000 Windows 8 certified tablet, PC lan hibrida, termasuk 18-inch Dell tablet. Iku disorot liyane demek piranti, “workhorse” 2-ing-1 tablet tablet lan cilik.

EU-Asia