Untitled

Ing internal Kepemimpinan voting nganti sasi saka saingan lan divisi ing ALP.
Rudd iku panyengkuyung ing ALP circulated a usulan kanggo nelpon marang kanggo Challenger Gillard kang Kepemimpinan, nanging pisanan refrained. Ing sawetoro wektu, ing paling wolung mentri saka ing Gillard iku kabinèt metu, purging puluh saka pengalaman saka ing dheweke pemerintah.
Ing sistem parlementer Australia, pimpinan saka partai governing nompo posisi Perdhana Mentri lan ana esuk, ing Canberra, Rudd sworn iki ing wektu kanggo liyane.
Gillard metu sawise voting katelu ana ing wayah wengi lan announced dheweke bakal ninggalake politik.
Faktor utama ing Gillard kang demise – lan ing Rudd kang Phoenix-kaya bali – punika Pemilu Australia wis terus ing pungkasan taun iki.
Ing Gillard kang Kepemimpinan, pegawe iki madhep akeh banget asor, miturut pendapat persetujuan. Nanging Jajak Pendapat padha nuduhake a Rudd-LED pegawe Pesta badhe beya akeh luwih apik ing kothak kertu suoro.
Australia Gubernur-Jendral Quentin Bryce oversaw ing swearing-ing upacara ing Pemerintah House ing Canberra. Gubernur-umum nggantosi Ratu Elizabeth II minangka kepala negara.
Rudd iku digunakake populer karo Australia Pamilih, sing menyang ing Jajak Pendapat September kanggo Pick parlemen anyar lan pamaréntahan.
Ngandika ing politik negatif nyekeli Australia bali anyar taun “kudu mungkasi,” lan wong bakal usaha kanggo entuk goal iki minangka Perdhana Mentri.
Uga mbayar pajeg kanggo Gillard minangka “wong wadon saka Intelligence Srengenge katon padhang, kang gedhe kekuatan lan gedhe energi,” lan ngandika dheweke wis ngrambah apik banget ngenggalaken senadyan judhul pemerintahan kelompok wong cilik.
Ing dheweke dhewe konferensi warta, Gillard ngandika dheweke ana ngucapke matur nuwun wis kagungan kesempatan kanggo mimpin negara iku.
“Iki hak istimewa ana saestu humbling. Matur nuwun ing Australia Pesta pegawe kanggo sing hak istimewa lan Matur nuwun wong Australia sing support,” dheweke ngandika.
“Nalika aku pisanan sijine aku nerusake kanggo wawasan kanggo pegawe pimpinan ing 2010, aku dhukungan akeh banget saka kolega nglakoni. Matur nuwun kanggo wong sing. Aku thank kasebut kanggo menehi cara kula ora mung kanggo ngawula marang bangsa, nanging kanggo ngawula minangka kawitan wadon Perdhana Mentri negara iki. ”
Gillard kang disebut kanggo voting dhéwé sawisé sasi kang utama katelu gesekan.
Rudd, sing kapilih ing 2007, nanging iki ngusir dening Gillard ing tantangan Kepemimpinan ing 2010, ngandika ngasilake menyang kantor Perdhana Mentri karo “humility, karo hak pakurmatan lan karo pangertèn sing penting energi lan waé.”
Julia Gillard: Admired luar negeri, vilified ing ngarep
Tony Abbott, pamimpin Partai Liberal resmi musuh saka Australia, dipuntudhuh ing ALP saka ngarahke ing politik saka pemerintah apik.
Ing konferensi warta, ngandika marang wong Australia “pantes luwih saka iki,” lan appealed kanggo Pamilih kanggo gawe partai kang yen padha arep pemerintahan sing kuwat, stabil lan ndadekake siji.
“Namung saperangan saka kanyatan prasaja,” Abbott ngandika. “Ing 2007, sampeyan milih kanggo Kevin lan tak Julia. Ing 2010, sampeyan milih kanggo Julia lan tak Kevin. Yen sampeyan milih kanggo Partai pegawe ing 2013, sing mangerténi sing bakal mungkasi munggah karo?”
Referring menyang mbesuk perang Pemilu, Rudd ngandika wus pungkasanipun mutusaken kontes Kepemimpinan kang katelu iku amarga “iku paling ora mung ing alam kanggo ngadeg idly dening lan ngidini lan pamaréntahan Abbott teka daya ing negari minangka standar.”
Telung jam sadurunge voting, Rudd ngangkat wiwitan gauntlet.
“Various mentri wis gratis lan Frank mung umum saran kanggo kula minangka menyang desirability kanggo kontes Kepemimpinan ing anyar dina. Kanggo bangsa iku marga, kawula pitados bilih para wektu iki prakara kang sampun mantun,” ngandika ing statement dikirim menyang tiyang ingkang golek warta.
Rudd ngandika padha ora nggunakake Win kang marang pihak musuh nanging bakal fokus ing uniting partai.
Minggu iki, Menteri Perdana wis wis cukup. Senadyan ora resmi tantangan saka sembarang saingan, dheweké sijine iku daya ing pemblokiran chopping lan nyerahke dheweke katelu ing kapak.
“Aku mikir puniko ing kapentingan paling bangsa – lan ing kapentingan paling Partai pegawe – iki prakara kang sampun mantun,” dheweke ngandika minangka dheweke disebut vote.
Ing jab ing dheweke saingan, Gillard ngeluh ing Interview with CNN affiliate langit News Australia minggu iki sing ora ana kang padha nyedhaki dheweke kanggo Gunung kertu suoro sing Kepemimpinan ing proses tradisional.
“Kula telpon lawas-gaya, nanging cara kang kasebut iku sing biasane rampung iku Challenger nyedhaki pimpinan Partai pegawe lan nyuwun mau nelpon kertu suoro kanggo Kepemimpinan, sampeyan goyangake tangan banjur kertu suoro iki dianakaké,” dheweke ngandika.
Gillard disebut kanggo maksud apa challengers kanggo nyelehake jeneng sing ing kertu suoro, kang bakal kang pungkasan dheweke bakal nelpon tantangan kanggo posisi dheweke.
Kevin Rudd bali minangka Perdhana Mentri Australia ana telung taun sawise kang diganti ing kantor dening kang banjur-Wakil Julia Gillard.
Rudd tantangan Gillard kanggo Kepemimpinan Partai pegawe ana lan menang voting 57-45 antarane fellow anggota parlemen saka pegawe.

EU-Asia