Untitled

Az elnök támogatta a tiltakozások, mint kifejezés a szólásszabadság, de óva intett a szórványos elkövetett fosztogatás és az erőszak, amely rögzítésre került.
Hétfőn, Rousseff találkozott képviselőivel a szabad viteldíj Mozgalom Sao Paulo. Ez volt az első találkozó a tiltakozó vezetők.
elmúlt hetekben láttam a legnagyobb tüntetések évtizedek óta, és több tízezer figyelembe, hogy az utcán a városokban szerte az országban.
A tiltakozások kezdődött felháborodás a tömegközlekedési viteldíjat túra, de hamar tételszámmal magában számos sérelmek a kormány ellen.
Rousseff hétfőn reagált közvetlenül néhány tüntető igényeinek, felvázolja öt “paktum” a szociális kérdések.
Ezek a javaslatok igazítsa a leggyakoribb tartózkodik hallotta a tiltakozások során -, hogy a pénz elherdálta ahelyett, hogy a helyzet javítására a brazilok.
“A néppel együtt meg tudjuk oldani a nagy problémák” Rousseff mondta. “Nincs ok arra, hogy semleges, önelégült és felosztani.”
Ezek között volt egy javaslatot a népszavazás “, hogy a politikai reformok, hogy az országnak szüksége van,” mondta.
Az üzenet a kormány a tárgyaláson tüntetők az, hogy többet szeretne a változás gyorsabb, Rousseff mondta.
“Az utcák mondja nekünk, hogy az ország meg akarja minőségi közszolgáltatásokat, hogy akarnak hatékonyabb mechanizmusokat a korrupció elleni küzdelem, hogy biztosítsák a közpénzek felhasználásának, hogy akarnak a politikai képviselet, amely áthatja a társadalmat, ahol, ahogy már mondtam, polgárság – – és nem a gazdasági teljesítmény – kerül az első és legfontosabb, “mondta.
Beszélt egy találkozót a kormányzók és polgármesterek.
Az ő további javaslatok:
– Költségvetési felelősség a hangsúlyt az infláció kontroll és a gazdasági stabilitást.
– Gyorsulás beruházások az egészségügyi ellátást, beleértve a pénzt a kórházak és egészségügyi klinikák, ösztönzők az orvosok gyakorolni rászoruló térségek, valamint a bérleti külföldi orvosok, ahol hiány van.
– Tömegközlekedés fejlesztése az értékben 50 milliárd valós számok (US $ 22000000000), új infrastruktúra, és a nemzeti tanács a szállítás.
– Fokozza közoktatási kérve Kongresszus félretenni 100%-olajból származó bevételek az iskolák számára.
Számos állami kormányok már megfordult a viteldíj túrák, hogy már ösztönözte a tiltakozások, de ezzel nem lassú a tiltakozások.
Nyomán tömeges kormányellenes tüntetések, Dilma Rousseff brazil elnök javasolta a népszavazás, mint egy utat a helyét a politikai reform a közönség kezébe.

EU-Asia