СП 500 добити за осмог дана

Комуналне надмашили остале секторе у С & П 500, са сектора индекса (СПЛРЦУ.) До 1,6 одсто Комунална предузећа, укључујући ФирстЕнерги Цорп (ШГ) и јавних служби предузећа Група доо (ПЕГ), били су међу најбољим сектора извођача након оператера електродистрибутивне мреже. на североистоку САД је рекао да су имали довољно струје да задржи клима уређаји који раде ове недеље кроз очекивани талас врућине.
Адванцерс бројнији Губитници на Њујоршкој берзи по однос од око 19 до 11, док је на берзи НАСДАК, 16 акција порасла за скоро сваки девет који је пао.
Том је био најлакши једног пуног дана трговања у овој години, са само 4,91 милијарди акција трговање на берзама, на основу последњим доступним подацима ове године, дневни промет је износио 6,4 милијарде акција на Њујоршкој берзи, НАСДАК и НИСЕ. МКТ.
Акције Цитигроуп (НСМ: Ц) се попео 2 одсто, на 51,81 након треће по величини америчке банке по имовини наводи да је 26 одсто више у прилагођеног кварталног профита С & П 500 је финансијски сектор индустрије Индекс (КМЕ: ^ СПСИ) добила 0,4 одсто..
Тај дан је била помешана економски подаци, међутим, са растом у држави Њујорк производње за јул убрзавају, док јун малопродаја пала мање од очекивања се пословање залихе једва порастао..
Инвеститори гледају на промене у зараду, односно економских вести које могу избацити из колосека митинг на тржишту Акције су се попели ове године, осим за касно-маја селлофф изазвана Федералних резерви Бен Бернанке примедбе, који је поменуо могућност кресањем ФЕД $ 85 милијарди. месечно подстицај С & П 500. добила 18 одсто од 31. децембра.
“Зарада за сада изгледа да су устали на пристојан почетак”, рекао је камера Олбрајт, директор средстава алокације за Вилмингтон Труст инвестиционог саветника у Вилмингтон, Делавер “Ми мислимо да је много рушења очекивања пре доношења зараде. сезоне, тако да је вероватно даје за зараде бројеве мало више јастук. ”
Леап Вирелесс Интернатионал Инц (ЛЕАП) акција више него удвостручен после АТ & Т Инц (НСМ: Т) је у петак увече да ће купити компанију за $ 1.19 милијарди долара Најмање две брокерске куће подигли своје оцене на лагеру ЛЕАП скок, који је био међу НАСДАК-а највише.. активно тргује акцијама, завршио на $ 16.95 – до 112.41 одсто.
Дов Јонес Индустриал Авераге (^ ДЈИ) порастао 19,96 поена, или 0,13 одсто, на 15,484.26, рекорд завршне висок С & П 500 индекс (^ ГСПЦ) добила 2,31 поена, или 0,14 посто, да се заврши на 1,682.50, такође. запис Насдак Цомпосите Индек (^) ИКСИЦ напредне 7,41 поена, или 0,21 одсто, да се заврши у 3,607.49 – највиши блиски још од септембра 2000..
Овонедељна листи се налазе коментаре Бернанке, који је требало да сведочи о монетарној политици пред дома за финансијске услуге Одбора за среду Он ће се појавити у четвртак пред Сенат Одбора за банкарство..
“Имајући у виду оно што је он говорио, ја не очекујем много другачије”, рекао је Олбрајт.
Фирст Солар доо (ФСЛР) је С & П 500 је најбољи проценат гејнер, расте 5,5 одсто, на $ 50.27.
Већина компанија такође су преко очекивања аналитичара зараде, као што је то у последњих неколико квартала компанија које су пријављене у другом кварталу резултате до сада, 66,7 одсто се туку заради процене.. Приходи резултати, међутим, одмакли горе и вероватно ће остаје брига инвеститора, кажу аналитичари.
С & П 500 индустријских акција порасла након авиокомпанија изразила уверење током викенда у безбедности Боинга (БА) 787 Дреамлинер након пожара на једном од авиона прошле недеље Боинг добио 3,7 одсто, на $ 105.66 и рангиран као најбоље резултате на Дов-а..
Акције Тиффани & Цо (ТИФ.Н) скочио 3,6 одсто, на $ 79.78 у активном трговању после Стифел Ницолаус надоградити залиха хигх-енд златарства у “купе” из “држи” и поставио циљну цену од 92 $.
Са друге стране, акције Ингредион (ИНГР.Н) пао 9,9 одсто, на $ 62.57, дан након што је компанија упозорила на зараде.
Цитигроуп је јак зарада помогла С & П 500 виши крај у понедељак за осми дан заредом, што је најдуже Стреак од средине јануара, мада слабе малопродаја ограниченим добија на седници са најмањим обимом године.
Дов Јонес Индустриал Авераге и С & П 500 је завршио у рекордном успоне завршној трећи пут узастопно седници Насдак је постигао свој највећи блиски још од септембра 2000..
Већи део фокуса ове недеље ће бити на зараде Аналитичари очекују да ће С & П 500 компанија у другом кварталу зарада је порасла за 2,8 одсто у односу на годину раније, са приходом до 1,5 одсто у односу на пре годину дана., Показују подаци Тхомсон Реутерс.
Иако је раст зарада је успорен у последњих неколико квартала, очекује се да покупи последњу половину године Банка Америка Мерил Линч-подигла краја године циљ за С & П 500 до 1.750 од 1.600, наводећи очекивани раст зарада..

EU-Asia