Продаја скочити на тајној књизи Ровлинг

Док роман добила похвалу пре тајна изашао, да обелодањивање Роулинг је аутор – да мало изненађење – скочиле продају књиге.
Реган је Артур, издавач Литтле, Бровн анд Цомпани. рекао репринт књиге је у току и да ће носити ревидирани биографију аутора, који гласи “Роберт Галбрајт је псеудоним за ЈК Ровлинг. ‘ ”
Сундаи Тимес, занима ко је овај писац заиста била тајна, повезан тачке – уз напомену да је “он” користио агент, уредник и издавач који је радио са Роулинг.
“Надао сам се да ову тајну мало дуже, зато што Роберт Галбрајт је такав ослобађајуће искуство!” Роулинг је у саопштењу. “То је било дивно да објави без ентузијазму и очекивања и чисто задовољство да бисте добили повратне информације од издавача и читалаца под другим именом.
На Амазон.цом, продаја је порасла више од 507.000%, након што је признао Роулинг аутор.
“Он је отишао у војску у 2003 и ради од тада у цивилној индустрији безбедности”, издавач сајт рекао. “Идеја за (протагониста) Цорморан штрајку израсла је директно из својих искустава и оних његових војних пријатеља који су се вратили у цивилном свету” Роберт Галбрајт “је псеудоним..”
“Добра страна стисли је да сам јавно да се захвалим мој уредник Давид Шели, који је био прави партнер у злочину, све оне људе у Литтле, Бровн који су радили тако тешко на ‘кукавичјег Цаллинг” не знајући да сам ја написао га, а писци и критичари, како у новинама и на мрежи, који су били толико великодушни према роману.
“А онима који су тражили наставак, Роберт потпуности намерава да настави са писањем серију, иако ће вероватно наставити да одбију личне наступе.”
“Хари Потер” креатор Ј.К. Роулинг је обукао огртач за невидљивост сама за свој нови роман.
У тајној моде, она је објавила “Позивање кукавичјег” под именом Роберт Галбрајт. Њен издавач, Мулхолланд Књиге – отисак Литтле, Бровн анд Цомпани – описао је аутору као бивши припадник специјалне истражне огранку Краљевске војне полиције.

EU-Asia