Ман У Азијски знаци нови спонзор

У међувремену, нови јунајтеда Давид Моиес је званично почео рад понедељак после замене Фергусона на челу.
Фергусон, који је освојио више од 30 трофеја у 26 година у клубу, пензионисани прошле сезоне, након што је довело Јунајтед до 13. титулу Премијер Лиге.
Шкот је освојио два европска купа, пет ФА чаше, четири Лига чаше, један европски Куп Победника Купова и једно Светско клупско првенство.
Како се наводи у саопштењу клуба, око 70 милиона људи у Тајланду гледао Јунајтеда игре у првих седам месеци прошле сезоне, али клуб није саопштио колико ће нови спонзорски уговор је био вредан.
Прочитајте: Бренд Јунајтед ће преживети
Истина Група постаје Јунајтеда званични партнер и мобилни клуб емитер за Тајланд – најновији у мноштво послова које врше Ред Девилс.
“Приликом разматрања наше партнере, клуб воли да се обезбеди компанија у питању акција многе исте атрибута који су нам дозволили да расте у најпризнатијих тима на свету,” Велика група генерални директор Ричард Арнолд рекао званични сајт клуба.
“Истина је да је компанија показала многе завидне квалитете, сама кредитирање храброст и способност да се преузме на нове изазове као кључ његовог успеха.
“Од оснивања 1990 године она је наставила да расте са брзом телекомуникационе индустрије да постане један од најбољих у својој територији, поносно што је први прихвате много нових технологија.
“Наше ново партнерство је постављен да следе тај пример и пружамо 20 милиона верне следбенике и страствени Тајландски са ексклузивним садржајем и снимке, приближавајући их у клуб воле.”
Прочитајте: Унитед оловке нови мулти-милион долара Аон договор
У мају, Велика пријавио 52.2% повећање прихода спонзора након бави јапанском друштвене игре компаније и два финансијских услуга фирми у Данској и Вијетнам.
У априлу, Велика потписан осмогодишњи уговор са осигуравајућом компанијом Аон – потез у коме су фирма спонзор Карингтонов полигон клуба, као и њен Траининг Кит за пријавио 23 милиона долара.
Само прошле године, Велика повећао своју вредност за 42% на $ 3.17 милијарди долара, према магазину Форбс пословања.
Моиес, који је довео свој Тренери из бившег клуба Евертон, ће радити заједно са помоћником директора Стива рунди, Тренер голмана Криса Вудса и први тренер Џими Лумсден.
“Радио сам са Стивом, Цхрис и Џими дуги низ година, а ми је драго што су одлучили да ми се придруже на овом великом клубу”, рекао је Моиес Унитед-а званични сајт.
“Они доносе велике квалитете у својим областима, а ја знам да је, попут мене, сматрају да је то изазов да уживају.
Олд Трафорд клуб је смештен у Њујоршкој берзи у августу прошле године својим америчких власника, породице Глејзер.
Њени приходи за 2011/12 сезоне порастао за $ 21.6 милиона на $ 179 милиона долара – што га поставља далеко испред свог ривала домаћих, упркос процењеног бруто дуг од $ 560 милиона.
Према студији коју је недавно наручио клуба, Јунајтеда глобална база фанова удвостручен на 659 милиона људи између 2007 и 2012 са 325 милиона оних који живе у Азији.
Према извештају прања Делоите Фоотбалл Леагуе за 2013, само Реал Мадрид и Барселона су вредна више од Јунајтеда, док је Челси најближи енглески изазивач.
Јунајтед ће путовати у Азију следећег месеца на турнеју на Далеком Истоку и Аустралији са уводној утакмици у Бангкоку против Сингха Алл Старс – такмичење за које Тачно Група ће деловати као сарадник спонзора.
“Имам велику веру да заједно можемо да градимо на успеху овог клуба је уживао током много година.”
Моиес ће дочекати играче назад на тренинг касније ове недеље пред одреда одмору Тајланду 10. јула.
Манчестер Јунајтед се суочити нови изазов на терену наредне сезоне без Алекса Фергусона, али енглески Премијер лига гигант изгледа да немају домаће комерцијално једнако са све шири списак глобалних спонзора.
Јунајтед, који је освојио своју 20. титуле шампиона прошле године, најавио је договор са Тајландски телекомуникације Група Труе корпорација Плц Понедељак – узима свој број спонзора близу 40.

EU-Asia