Манчестър Юн признаци нов азиатски спонсор

Мойс, който е предявил своя треньорски щаб от бившия си клуб Челси, ще работят заедно с асистент-мениджър Стив фаза, треньор на вратарите Крис Уудс и първия отбор треньор Джими Lumsden.
“Работил съм с Steve, Крис и Джими за няколко години и аз съм щастлив, че са решили да се присъедините към мен в този велик клуб”, Мойс пред официалния сайт на Юнайтед.
“Те носят най-големите качества в своите области, и знам, че, като мен, те смятат, че това е едно предизвикателство да се насладите.
“Имам голяма вяра, че заедно можем да градим върху успехите този клуб се радва в продължение на много години.”
Мойс ще посрещат играчите обратно до обучение по-късно тази седмица преди отряд отпуск за Тайланд на 10 юли.
Според съобщение за пресата, издадени от клуба, около 70 милиона души в Тайланд гледания игри на Юнайтед през първите седем месеца на миналия сезон, въпреки че от клуба не разкриват колко новата сделка за спонсорство е на стойност.
Прочетете: Марка Юнайтед ще оцелее
True Group става официален мобилен партньор на Юнайтед и телевизионен оператор клуб за Тайланд – най-новото в цяла плеяда от сделки, извършени от Червените дяволи.
“При разглеждане на нашите партньори, клубът обича да осигури въпросното дружество акции много от същите качества, които са ни позволи да се превърне в най-известните отбор в света”, Обединено група управляващ директор Ричард Арнолд пред официалния сайт на клуба.
“Вярно е компания, която демонстрира много прекрасни качества, се кредитира смелостта и способността да се поемат нови предизвикателства като ключ към успеха.
“Тъй като формиране през 1990 г. тя продължава да расте с бързо-опитен телекомуникационната индустрия да се превърне в един от най-добрите в своята територия, гордо е първата да обхване много нови технологии.
“Нашето ново партньорство е настроен да последват примера и да предоставим на нашите 20 милиона верни и страстни тайландски последователи с ексклузивно съдържание и кадри, доближаването им до клуба те обичам.”
Нейните приходи за сезон 2011/12 се увеличи с $ 21.6 милиона до $ 179,00 милиона – което я поставя по-напред от конкурентите си в страната, въпреки очаквания брутен дълг от $ 560,0 милиона.
Според проучване наскоро по поръчка на клуба, глобална фен на Юнайтед база се удвои до 659 милиона души между 2007 и 2012 г. с 325 милиона от които живеят в Азия.
Според Football доклад Deloite пари лига за 2013 г., само Реал Мадрид и Барселона са на стойност повече от Юнайтед, докато Челси е най-близкият английски претендент.
През май, Великобритания отчете 52.2% увеличение на приходите след спонсорство се занимава с японски социално дружество за хазартни игри и две фирмите за финансови услуги в Дания и Виетнам.
През април, Великобритания подписаха осем-годишен договор с застрахователна компания Aon – ход, който видях на фирмата спонсор Carrington обучение на клуба земята, както и неговото комплект обучение за докладвани $ 23,0 милиона.
The Old Trafford клуб е бил поставен в New York Stock Exchange през август миналата година от американските си собственици, семейството Глейзър.
Юнайтед ще пътува до Азия през следващия месец за една обиколка на Далечния Изток и Австралия с откриването му игра в Банкок срещу Singha All Stars – конкурс за които True Group ще действа като сътрудник спонсор.
Прочетено: Мойс признаци шест-годишен договор
Междувременно нов Мениджърът на Юнайтед Дейвид Мойс официално започна работа в понеделник, след замяна на Фъргюсън на кормилото.
Фъргюсън, който спечели над 30 трофея от 26 години в клуба, пенсиониран през миналия сезон, след като води Юнайтед в 13-та титла във Висшата лига.
Шотландецът също спечели две европейски купи, пет купи на Англия, четири Купи на Лигата, една купа КНК и една Световно клубно първенство.
Манчестър Юнайтед може да се изправи пред ново предизвикателство на терена през следващия сезон без Alex Ferguson но English Premier League гигант, изглежда, няма вътрешен равен с все по разширяване на търговската си списък на глобалните спонсори.
Юнайтед, който спечели своята 20-та титла миналата година, обяви сделка с Thai телекомуникационна група True Corporation Plc понеделник – като броя на своите спонсори, близки до 40.

EU-Asia