Искакање хотела ухвати их док можеш

Цео хотел може да стане у 36 поља, довољно да попуни један камион. Када распаковали, они би садржао све одлике модерног хотелској соби, укључујући кревете, софе, тоалетима, преграде, плус елемената за занатске ноћне клубове, ресторане – чак и базен, ако је потребно.
“Традиционални хотел може трајати пет до шест година да се изгради, од почетка до краја. Са поп-уп хотела, видимо да узимање две до четири недеље”, каже Тан.
Лепота овог пројекта, каже Лаи, јесте његова флексибилност.
Марко Соррилл, оснивач британског поп-уп хотел, је успоставио смештај у виду луксузних шатора (ау неким случајевима Иуртс, пастирски колибама и Аирстреам покретне куће) на неке од најспектакуларнијих својстава Енглеске. У августу, на пример, он је у партнерству са баштине Енглеској и креће његов рад на основу Осборне Естате, огромном замку из 19. века која је изграђена као летњу резиденцију краљице Викторије и принца Алберта.
Поп-уп Хотел је такође популаран на фестивалима. У ствари, први лансирао на Гластонбури, Великој Британији највећи музички фестивал, пре две године. Затим, она нуди само 20 соба. Ове године, њен избацио 130, а били попуњени.
“Гости изгледа да заиста ценимо да ако сте били да дође и остане са нама поново на другом месту, било би другачије искуство празник”, каже он.
Резервација није нужно јефтино – шатори на четвородневном фестивалу Гластонбури крећу од $ 1,525.
У међувремену, у Њујорку је попуњеност хотела на 96% – скоро пун капацитет. Пинк Цлоуд је решење је да створи привремену хотеле празних пословних зграда. На тај начин, туристи добијају место за спавање за ноћ, а власник зграде може коначно повући у неки закуп.
Пази: прекрајањем хотела доручак
“Ако бисте поставили у Мајамију, што би могао да донесе затворене базене у Менхетну, гости желети да гледају бокс мечу.. Смо могли довести у привременом боксерском рингу. То све зависи од града и јавности,” он каже.
Цена тачку, они замишљају, ће бити знатно нижа. Просечна Њујорк хотелска соба је $ 350 за ноћ. Пинк Цлоуд је соба, у међувремену, сат би у око 130 $.
У исто време, само зато што су зидови су платно, не значи да би то груба обрада. Консијержа и Голман је обично део пакета и, у зависности од догађаја, обично постоје пратећи ресторан, бар и спа шатора.
Концепт је да привучете. Сноозебок је још једна компанија која нуди преносиви смештај, често везана за велике догађаје, као што су Олимпијским играма у Лондону прошле године, а Самит Г8 у Северној Ирској у јуну ове године. Сноозебок а собе су поставили у контејнерима, што их чини лако за транспорт. То су селф-цонтаинед значи да оне имају климатизације опција, предност у односу на поп-уп Хотел.
Кина је брзи возови привлаче фрустриране флајере
Један од најинвентивнијих искачући концепата, међутим, још није званично покренута још. То је замисао Копенхаген заснованог архитектонска фирма Пинк Цлоуд, а прошлог месеца је добила радикалне иновације у угоститељству награду. Компанија се нада да ће истовремено решавање два горућа питања која муче многе урбаних пејзажа: упражњено канцеларијски простор и хотел довољно слободних места.
Колектив, који је састављен од партнера Ериц Тан, Леон Лаи и Нико Сцхлаппс, нада се да би Њујорк његова покретања тачка. Тан истиче да је канцеларија стопа слободног у граду је алармантно висока и износи 26%.
“Станари ће радије чекати нова вишеспратница да се гради од изнајмити оне остатке из 60-их и 70-их, које, нажалост, град има много”, објашњава он. “Плафони су ниске и залиха изгледа застарео потенцијалним закупцима.”
Компанија је тренутно ван утврђивање делокруга партнерима како би концепт реалност. Начин Пинк Цлоуд га види, хотел може да буде маркетиншки трик памет за прави бренд. На пример, каже Тан, великих модних етикета може користити Пинк Цлоуд модел да се промовише током недеље моде.
Традиционално, хотели се граде у нади да ће се издржљивост. За нове врсте смештаја, међутим, дугорочно је пассе.
Последње две године је доживела бујање броја поп-уп хотели – смештен у свему од тепеес до старих контејнере за транспорт. Многи су, пробијајући се у местима традиционално забрањено за традиционалним хотелима.

EU-Asia