Иахоо гура све кориснике на нове е-поште

Још увек се не свиђа најновију верзију? Иахоо помоћ пост нуди опције за незадовољних корисника, укључујући и како да преузмете садржај и приступате преко другог клијента и како да избришете свој налог.
Надоградње су доступни за Веб, Виндовс 8, иПхоне / иПод Тоуцх и Андроид. Али, као што је увек случај када се суоче са променом, неки људи су више удобан са старијим верзијама, укључујући и “Иахоо Цлассиц”, а добили су до понедељка да се пребаците.
У Иахоо помоћ пост компанија напомиње да надоградња захтева од корисника да прихвате одредбе, укључујући “Аутоматизовано скенирање садржаја.” То је технологија слична оној која се користи Гоогле са Гмаил, који користи алгоритме претраге, а не стварне људе, да прочитате садржину поруке људи како би се препознали релевантно оглашавање – као и друге функције – на њима.
За Иахоо кориснике који више воле старе школе сепоштом ваш грејс период је завршен.
Понедељак је први дан да корисници ће бити у обавези да извршите надоградњу на најновију верзију е-поште Иахоо, која према различитим проценама, било је други или трећи најпопуларнији на Интернету.
Корисници могу да прекину ту функцију тако што ћете променити своје поставке.
Промене у најновију верзију Иахоо Маил укључују укидање неких од кутија које су испуниле странице у веб верзији нуди и тхумбнаил слике прилога, вероватно ће вам помоћи да не кликну на преваре, спам и други нежељени садржај.
На Маил фор иПхоне, корисници могу изабрати више порука и лупкање прстима за брисање, или означите их поднесе. Андроид апликација је надограђен на, између осталог, дао мањи одлив батерије.
Ова промена је у радовима од децембра, када је Иахоо, под вођством новог генералног директора Марисса Маиер, најавио велики и дуго очекивани ремонт е-маила.
“Ви сте нам рекли јасно и гласно да желите мање ометања када је у питању е-маил”, рекао је Мајер у то време. “Хоћеш да се пријавите брзо, комуницирају, и настави са својим дан, а ми смо слушали..”

EU-Asia