Евро зона економија ће расти у текућем кварталу

Раније фласх композитног читање из Немачке порастао је на пет месеци рекорд од 52.8, али у Француској индекс упорно одржава испод 50-знак за 17. месец на 48.8, иако је и даље побољшање у односу на јунских 47,4.
Упркос унапређеним читањем компанија широм пословима приватног сектора сечених опет, иако су то учинили на најспоријим темпом у 16 ​​месеци.
“Број запошљавање често потребно време да преокрену Она се креће у правом смеру., Постоји светло на крају тунела, а до краја године ћемо видети стопа незапослености долази доле”, рекао је Вилијамсон.
Маркит је блиц Еврозона Композитни ПМИ, заснован на истраживањима хиљада компанија у региону и поуздан показатељ раста, скочио на 18-месечног максимума од 50,4 у јулу са 48,7 у јуну.
То разбио чак најоптимистичнији прогнозу у анкети Ројтерса и први месец ПМИ је изнад 50 знака који дели раст и контракције од јануара 2012.
“То је веома охрабрујућа слика, то је прилично широко Немачка води пакет затим Француској, али чак и на периферији … се виде повратак раста у производњи.”, Рекао је Крис Вилијамсон, главни економиста података Цоллатор Маркит.
Вилијамсон је рекао да најновији резултати ПМИ условно указао на 0,1 одсто бруто домаћег производа, раст у 17-члани блок у текућем кварталу, у складу са Ројтерсовом истраживању узети раније овог месеца.
Очекује се да ће привреда стагнира последњу четвртину, тек гребање из рецесије је био заглибљен у од краја 2011.
Произвођачи ВИШЕ
Блиц производња ПМИ порастао изнад преломне знак по први пут у две године, долази у 50.1. То је било пре јунских 48,8 и удобно тукли све прогнозе у анкети Ројтерса од 36 економиста.
Нова фабрика налога порастао по први пут од маја 2011. Излаз индекс скочио на 52,3 са 49,8, њен највиши ниво од јуна 2011, али то је делом последица трчи заостатке у раду.
ПМИ које покривају услуге фирмама, које чине највећи део привреде у блоку, скочио на 49,6 овог месеца од 48.3. То је било далеко испред средње прогнозе од 48,7 у анкети агенције Ројтерс и највише читања од јануара 2012.
У знак фирми су све више оптимисти у погледу будућности, очекивања пословне индекс порастао за 56,9, тромесечни максимум.
Евро зона приватна индустрија неочекивано враћене раст овог месеца и фабрике повећао производњу за први пут у више од годину дана, пословне анкете предложио је у среду.
Истраживања ће одушевити европски политичари који су дошли под притиском да предузме акцију да подржи економију бори да побегне из најдуже рецесије у историји Уније.

EU-Asia