Дерипаска отпушта тржиштима претерају

Дерипаска је, говорећи на ЦНН-у Санкт Петербургу Међународном економском форуму, рекао је реакција на руском тржишту – која је укључивала и 4%, пад цена акција – био “непропорционалан” на економску ситуацију у земљи.
Дерипаска такође је умањио значај обећања Русије да стане на утају пореза у оквиру споразума са осталим лидерима Г8.
Русија: Можемо опстати ако Фед приводи крају подстицај
Дерипаска, који Форбс процењује да вреди 8,5 милијарди долара, изјавио је руски председник ЦНН планови “неће мењати ништа за нас.”
Коментари су били “нека врста упозорења … задржи плаћање пореза”, рекао је он.
ЦНН Твиттер ћаскање: Африка у успону као успешних економија пада?
Јул 5, 1946: Луј Реард увео “бикини” на популарном париском базену. (Сличан купаћи костим, под називом “атоме”, уведена је отприлике у исто време, креаторке Жак Хеим.)
30 квадратних инча: износ од материјала у једном од првих бикинијима. У једном од Реард је рекламне кампање, он је тврдио бикини није био прави бикини осим ако може да се извукао кроз венчани прстен. Има ли неко огртач? Било ко?
1958: година текстилна компанија ликра каже научници створили истоименој тканину која ће свуда користи сагги купаће костиме.
1964: прва година Спортс Иллустратед објавио купаћи костим издање.
$ 12.95: модерна цена женском винтаге стилу гумени поклопац пливају са цвећем на њему из Вермонта Земља Сторе.
Федералних резерви наговештаји да ће позвати назад своје јефтине програм новац долази као Русија очекује попуштање економске политике под новим банке главу, Елвира Набиуллина.
У 8,25%, каматна стопа земље је висока за економије у развоју и, у складу са Дерипаском, ново руководство ће помоћи реструктурирање финансијског сектора земље. Његови погледи ецхо оних ВТБ председника Андреј Костин, који је раније рекао ЦНН каматне стопе су превисоке. Костин је рекао да очекује промене у фокусу монетарне политике, да постану “опуштено”.
Дерипаска је земља произвела довољно сировине, али сада је потребно да се уложи новац у обради. “Русија има много могућности за раст у Русији”, рекао је он.
Руски милијардер Олег Дерипаска је одбацио тржиштима поразом који је уследио Федералних резерви сугестију да ће вратити свој Ветар стимулативног програма касније ове године као “врло емотиван.”

EU-Asia