Χιονοδρομικό κέντρο «παγκόσμιας κλάσης» Ν. σχέδια Κορέα

Μια σειρά από φωτογραφίες του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Kim Jong Un μιλώντας με το προσωπικό του, μπροστά από το χιονοδρομικό θέρετρο ιστοσελίδα κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα.
Βόρεια Κορέα είναι η οικοδόμηση μιας «παγκόσμιας κλάσης» χιονοδρομικό κέντρο του Masik λόφο σε Wonsan με μια σειρά από πίστες σκι και ένα ξενοδοχείο, σύμφωνα με το κράτος της Βόρειας Κορέας πρακτορείο ειδήσεων.
Βρίσκεται στο Kangwon επαρχία, Masik λόφο είναι 2.520 πόδια (768 μέτρα) και συνήθως λαμβάνει βαριές χιονοπτώσεις από τις αρχές Νοεμβρίου έως τις αρχές Μαρτίου.
Κατασκευές σε εξέλιξη
Χάρτης: Προτεινόμενες Masik χιονοδρομικό κέντρο
Πίσω από το πέπλο: Μια σπάνια γεύση από τη ζωή στη Βόρεια Κορέα
Έκθεση: Η Βόρεια Κορέα εγκαινιάζει πυραύλους
Είμαστε μαντέψουν αυτό πρόκειται να καταλήξει σε ένα πολύ «πιο επικίνδυνη για σκι στον κόσμο τρέχει” λίστες. Αλλά μάλλον για έναν διαφορετικό λόγο από οποιαδήποτε από τις άλλες εγγραφές.
Η νέα λύση θα είναι προσβάσιμο από την Πιονγιάνγκ-Wonsan αυτοκινητόδρομο τουριστικών και θα περιλαμβάνει ένα ξενοδοχείο, ελικοδρόμιο και «συρματόσχοινα».
“Ήταν πολύ ικανοποιημένος για να μάθουν ότι στρατιώτη-κατασκευαστές έχουν κατασκευάσει ένα χιονοδρομικό κέντρο στις οροσειρές που καλύπτουν εκατοντάδες χιλιάδες τετραγωνικών μέτρων, συμπεριλαμβανομένης της πρωτοβάθμιας, ενδιάμεσα και προχωρημένα μαθήματα με σχεδόν 110.000 μέτρα (68,3 χλμ.) σε συνολικό μήκος και 40-120 μέτρα (131 – 394 πόδια) σε πλάτος, “αναφέρει η έκθεση KCNA.
7 καλύτερα θέρετρα σκι και σνόουμπορντ στη Νότια Κορέα
Το συνοδευτικό δελτίο ειδήσεων από το κράτος-run κορεατική Κεντρικό Πρακτορείο Ειδήσεων, είπε ο νεαρός ηγέτης μειώθηκε κατά να πάρετε μια έκθεση από πρώτο χέρι σχετικά με την πρόοδο της κατασκευής.
Kim, ο οποίος εν μέρει εκπαιδευμένοι στην Ελβετία, φαίνεται να είναι εξοικειωμένοι με τις λειτουργίες χιονοδρομικό κέντρο.
“Είπε ότι είναι αναγκαίο να οικοδομήσουμε όχι μόνο χώρους ανάπαυσης, αλλά και σταθμούς πρώτων βοηθειών στην έναρξη, μέση και τελικά σημεία των μαθημάτων, καθώς και τη δημιουργία ενός συστήματος αυτόματης παρακολούθησης με συρματόσχοινα για ένα πραγματικό χρόνο ρολόι, έτσι ώστε να λάβουν μέτρα για την πρόληψη των ατυχημάτων,” δήλωσε ότι η έκθεση.
Σύμφωνα με την έκθεση, Κιμ τόνισε, επίσης, την προστασία του περιβάλλοντος: «Τόνισε την ανάγκη να διατηρηθεί η οικολογική περιβάλλοντος και την πρόληψη της ρύπανσης, ενώ την οικοδόμηση του εδάφους σκι.”
Ο αποστάτης είπε επίσης ότι η υπάρχουσα υποδομή για σκι στη Βόρεια Κορέα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στρατιωτικούς σκοπούς, και ότι υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα το ίδιο θα συμβαίνει με το νέο θέρετρο.
Πίσω από το πέπλο: Μια σπάνια ματιά στη ζωή στη Βόρεια Κορέα
Θα πας;
Σύμφωνα με ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο που ειδικεύεται στα ταξίδια της Βόρειας Κορέας, το νέο θέρετρο θα είναι ανοικτή για τους ξένους τουρίστες.
“Το γεγονός ότι η Βόρεια Κορέα δαπανά υπέρογκα ποσά για την οικοδόμηση μιας χιονοδρομικό κέντρο, ενώ οι άνθρωποι της, ακόμα και στρατιωτικά της δεν έχουν να φάνε δείχνει ότι αυτό είναι απλά μια κίνηση για να διαφημίσουν την εικόνα της Kim Jong Un ως έναν ηγέτη που νοιάζεται για τους ανθρώπους του, “ένας ανώνυμος Βόρειας Κορέας αποστάτη είπε NK News, μια Νότιας Κορέας εταιρεία με έδρα μέσα μαζικής ενημέρωσης που ειδικεύεται στις ειδήσεις της Βόρειας Κορέας.
“Έχουμε γνωστό από τα σχέδια για την εξέλιξη αυτή για ένα-δύο χρόνια – εργασίες άρχισαν μόλις πρόσφατα, αν και έχω δει τα βασικά σχέδια που μόλις την περασμένη εβδομάδα”, δήλωσε ο Simon Cockerell, γενικός διευθυντής του Πεκίνου με βάση Tours Koryo.
Cockerell επέστρεψε την περασμένη εβδομάδα από την πρώτη δυτική περιοδεία της Βόρειας Κορέας στα σύνορα της πόλης Sinuiju.
Καμία ημερομηνία έναρξης έχει δοθεί για το άνοιγμα του θερέτρου.
Νότιας Κορέας μέσα ενημέρωσης που καλύπτει την είδηση ​​του θέρετρου σε κρίσιμη μόδας.

EU-Asia