Ομπάμα να διορίζει νέους επικεφαλής IRS

Koskinen προηγουμένως ήταν ενεργεί διευθύνων σύμβουλος της Freddie Mac, η ομοσπονδιακή υπηρεσία στεγαστικών δανείων, και ήταν αναπληρωτής δήμαρχος της Ουάσιγκτον, καθώς και ο αναπληρωτής διευθυντής της διαχείρισης κατά την αμερικανική Υπηρεσία Διαχείρισης και Προϋπολογισμού μετά από μια επιχειρηματική σταδιοδρομία με την Palmieri ΣΙΑ
Στην κυβέρνηση Κλίντον, ήταν αναπληρωτής διευθυντής για τη διαχείριση του γραφείου προϋπολογισμού και στη συνέχεια επέβλεψε τις προσπάθειες για τη διαχείριση της χιλιετίας μετατροπής που σημειώθηκε στο τέλος του έτους 2000.
Έχει επίσης ένα μεγάλο ποσοστό στην ποδοσφαίρου των ΗΠΑ, που χρησιμεύει ως αντιπρόεδρος της American Professional Soccer League και ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Soccer Foundation.
Η υπηρεσία είσπραξης των φόρων των 90.000 εργαζομένων που ισχύει σήμερα διευθύνεται από ένα προσωρινό ηγέτη, Daniel Werfel, ο οποίος διορίστηκε από τον Ομπάμα τον Μάιο στο απόηχο των αποκαλύψεων ότι ορισμένες ομάδες που αναζητούν αφορολόγητο καθεστώς ήταν στοχευμένες για επιπλέον έλεγχο με βάση τις πολιτικές ετικέτες, όπως ” πάρτι τσαγιού ».
Ρεπουμπλικάνοι έχουν στοιχίσει τη στόχευση ανέρχεται σε πολιτικές επιθέσεις στους εχθρούς της κυβέρνησης, αλλά οι ερευνητές έχουν μέχρι στιγμής δεν βρήκε κανένα αποδεικτικό στοιχείο των πολιτικών κινήτρων ή την εμπλοκή έξω από το IRS.
Εάν επιβεβαιωθεί, Koskinen θα αντιμετωπίσει τη συνέχιση της έρευνας της στόχευσης από το υπουργείο Δικαιοσύνης, το γραφείο του γενικού επιθεωρητή Treasury και το Σώμα Ρεπουμπλικάνοι, καθώς και ΔΑΠ προσπάθειες υπονόμευσης της υγείας του νόμου Ομπάμα φροντίδα που θα πρέπει να χορηγείται σε μεγάλο βαθμό από το IRS.
“Ο Γιάννης είναι ένας εμπειρογνώμονας σε στροφή γύρω όργανα στην ανάγκη της μεταρρύθμισης”, δήλωσε ο Ομπάμα σε ανακοίνωσή του, προσθέτοντας ότι «κάθε μέρος της κυβέρνησής μας να λειτουργούν με απόλυτη ακεραιότητα και αυτό είναι ιδιαίτερα αληθές για την IRS. Είμαι βέβαιος ότι ο John θα κάνει Ό, τι χρειάζεται για να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη του κοινού στο γραφείο. ”
Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι θα διορίσει John Koskinen, ένας βετεράνος τόσο της δημόσιας υπηρεσίας και του ιδιωτικού τομέα, για να αναλάβει την εμπόλεμη υπηρεσία εσωτερικού εισοδήματος.
Ένα blog post στο ιστότοπο του Λευκού Οίκου που περιγράφεται Koskinen, ο οποίος γύρισε πρόσφατα 74, ως «συνταξιούχος εταιρική εμπειρογνώμονα αναδιάρθρωσης» που θα γίνει επίτροπος της IRS μετά την επιβεβαίωση από τη Γερουσία.

EU-Asia