Με το δικαστήριο . Εξαπάτησε περισσότερα από 660 χιλιάδες. zł . Έχει δημοσιεύσει για τα τυχερά παιχνίδια

Ένας υπάλληλος μιας από τις ασφαλιστικές εταιρείες εξαπάτησε περισσότερα από 660 χιλ., και τα χρήματα που προορίζονται κυρίως για τα τυχερά παιχνίδια – σετ δίωξη Śródmiejska . Το κατηγορητήριο σε αυτή την περίπτωση έχει ήδη πήγε στο περιφερειακό δικαστήριο .

Η έρευνα άρχισε μετά την κοινοποίηση από την ασφαλιστική εταιρεία , όπου εργάστηκε 34-year -old Christopher S.

Διαπιστώθηκε ότι έλαβε κοινοποίηση της ασφαλιστικής περίπτωσης και αποφάσισε να επιδικάσει αποζημίωση . Είχε επίσης την πρόσβαση στο εσωτερικό του συστήματος . Ήταν κυρίως των εργαζομένων ομαδικής ασφάλισης και , σε μικρότερο βαθμό , επίσης, ατομική ασφάλιση .

– Για να επωφεληθείτε από απάτες γίνονται σε μια ασφαλιστική εταιρεία σαρώσεις των πιστοποιητικών θανάτου , η οποία ήταν ήδη η βάση για την αποζημίωση λόγω του θανάτου του αγαπημένου προσώπου – είπε ο Krzysztof σκάψιμο, ένας εκπρόσωπος για το γραφείο του εισαγγελέα στο Λοτζ . – Στη συνέχεια, παραποιούν τα έγγραφα που ήταν ενδεικτική του γεγονότος ότι οι άλλοι άνθρωποι δικαιούνται αποζημίωση , αλλά στην πραγματικότητα δεν καλύπτονται από τη συμφωνία .

Τα πλαστά έγγραφα δακτυλογραφημένα πραγματική ή εικονική προσωπικές πληροφορίες . Η χρήση τέτοιων ακατάλληλων εγγράφων , η καθής αποφάσισε να καταβάλει αποζημίωση . Χρήματα τραπεζική μεταφορά σε ιδιωτικό λογαριασμό του. Για να το κάνετε αυτό , να επωφεληθούν από όσες 65 τραπεζικούς λογαριασμούς .

– Σύμφωνα με τα ευρήματά μας δείχνουν ότι κατά την περίοδο 2007-2011 σε βάρος του κατηγορουμένου εξαπάτησε την εταιρεία που τον απασχολεί μέχρι 148 ασφαλιστικών απαιτήσεων συνολικού ύψους άνω των 660.000 δολαρίων . Έχει ρίξει επίσης μια παραποιημένα έγγραφα – Σκάβοντας πρόσθεσε ο εισαγγελέας .

Η έρευνα του Christopher S. ομολόγησε την ενοχή του για τις κατηγορίες εναντίον του . Εξήγησε ότι απέσπασε χρήματα διατεθεί κυρίως για να παίξει.

Σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα κατηγορείται επινοώντας ένα διαφορετικό είδος της τεκμηρίωσης ασφάλισης , κυρίως ασφαλιστήρια συμβόλαια και τις αιτήσεις για τη λήξη τους . – Σύμφωνα με τις εξηγήσεις του κατηγορουμένου ότι παραποιημένα έγγραφα , προκειμένου να ανταποκριθεί στις προσδοκίες της εταιρείας , όπου εργάστηκε ως τον όγκο των πωλήσεων των προϊόντων μας – είπε ο Krzysztof σκάψιμο.
Christopher S. το Φεβρουάριο είναι υπό κράτηση . Αντιμετωπίζει έως και 10 χρόνια στη φυλακή .

EU-Asia