Καλύτερες χώρες για να αγοράσουν νέα ιθαγένεια

Ένα επιπλέον 50.000 δολάρια τέλος αίτησης και το λεγόμενο 7.500 δολαρίων “, λόγω τέλους επιμέλειας» υπάρχουν πάνω από το ποσό της επένδυσης.
Εάν εγκριθεί, οι νέοι πολίτες θα απολαμβάνουν χωρίς θεώρηση πρόσβαση σε σχεδόν 120 χώρες, μεταξύ των οποίων το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία και τον Καναδά.
Στην Ευρώπη, η Αυστρία στέκεται ως μοναχικός χώρα όπου πολίτη από τις επενδύσεις είναι δυνατόν, σύμφωνα με το Henley και Συνεργάτες.
Η διαδρομή, που λαμβάνονται από λίγους και επιτυγχάνεται με ακόμα λιγότερα, μπορεί να συμβεί για “καθιστώντας εξαιρετικές υπηρεσίες προς το συμφέρον της Δημοκρατίας,” σύμφωνα με μια αυστριακή ιστοσελίδα της κυβέρνησης. Μια τέτοια υπηρεσία που έχει εκκαθαριστεί πριν από τους πελάτες, πρόσθεσε Henley & Partners, είναι μια άμεση επένδυση ύψους 10 εκατ. δολαρίων
1. Σεντ Κιτς και Νέβις
Μετρητά για ιθαγένεια είναι μια εύκολη έννοια για την κατανόηση. Εφαρμόζεται καλύτερα σε μόλις δύο χώρες στον κόσμο – δύο εκ των οποίων τυχαίνει να είναι στην Καραϊβική – και είναι 100% νομικό και μπορεί να συμβεί μέσα σε μόλις λίγους μήνες.
Το μικρότερο έθνος σε όλη την Αμερική, το νησί Ομοσπονδίας του Αγίου Χριστόφορου και Νέβις, δελεάζει τους επίδοξους πολίτες με κάτι περισσότερο από τροπικά αύρες, ψηλούς φοίνικες και παραλίες λευκής άμμου. Είναι κράχτες και δεν φόρο εισοδήματος φυσικών προσώπων, το επίδομα για την πολλαπλή υπηκοότητα και χωρίς θεώρηση πρόσβαση σε σχεδόν 130 χώρες και εδάφη.
“Συνολικά, Σεντ Κιτς και Νέβις προσφέρει ξεκάθαρα την πιο ελκυστική πολίτη-από-επενδύσεων του προγράμματος που είναι διαθέσιμες σήμερα”, δήλωσε ο Henley and Partners, μια με έδρα τη Ζυρίχη συμβούλων που ειδικεύεται στην παγκόσμια διαμονής και τον προγραμματισμό υπηκοότητας για τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια.
Ιδρύθηκε το 1984, Σεντ Κιτς και «Νέβις ιθαγένεια-από-επένδυση σύστημα είναι το μακροβιότερο πρόγραμμα στον κόσμο και προσφέρει δύο τρόπους για να ένα νέο διαβατήριο.
Η φθηνότερη επιλογή απαιτεί 250.000 δολάρια συνεισφορά σε Sugar Ίδρυμα Βιομηχανίας Διαφοροποίηση της χώρας. Ξεκίνησε το 2006, έχει ως στόχο να στραφεί η χώρα από μια εξαρτώνται από τη ζάχαρη σε μια υπηρεσία προσανατολισμένη οικονομία.
Επενδύσεις σε ακίνητα – και ένα υψηλότερο 400,000 δολάρια επενδύσεων – είναι η δεύτερη διαδρομή στην ιδιότητα του πολίτη. Μια ιστοσελίδα της κυβέρνησης απαριθμεί βολική σχεδόν 60 εγκεκριμένες εξελίξεις – με δελεαστικά ονόματα όπως Sundance Ridge, Calypso Bay και ανεμοδαρμένη Residence.
Ο καθένας στον κόσμο μπορούν να υποβάλουν αίτηση για υπηκοότητα, εκτός από μία χώρα: Ιράν. Ιρανών υπηκόων ήταν επιλέξιμη μέχρι τα τέλη του 2011, όταν το Γραφείο του Πρωθυπουργού ανέστειλε το πρόγραμμα μετά Ιρανοί εισέβαλαν στην βρετανική πρεσβεία στην Τεχεράνη.
Όταν έρχονται σε επαφή με το CNN, το Σεντ Κιτς και Νέβις εκπρόσωπος είπε ότι ο αριθμός των αιτούντων δεκτές στο πλαίσιο του προγράμματος πολίτη-από-επενδύσεις “είναι εμπιστευτικές πληροφορίες ότι ο ΟΣΕ δεν παρέχει στο κοινό.”
Henley και Συνεργάτες σημείωσε ότι «λίγες διαβατήρια που έχουν εκδοθεί.”
2. Ντομίνικα
Εάν έχετε λιγότερα χρήματα για να επενδύσουν, Ντομίνικα είναι ένα άλλο τροπικό προορισμό της Καραϊβικής για να εξετάσει.
Αν και δεν είναι ακόμα επίσημο, αυτή η τρίτη χώρα της Καραϊβικής νησί μπορεί να επιτρέψει την οικονομική υπηκοότητα το συντομότερο αυτό το καλοκαίρι.
Μετά από χρόνια εμπρός και πίσω, το κοινοβούλιο της χώρας πέρασε τελικά αμφιλεγόμενη Ιθαγένεια-από-επενδύσεων του προγράμματος τους (CIP) Bill το Μάρτιο, σύμφωνα με τις τοπικές εκθέσεις.
Παρόμοια με την Σεντ Κιτς και Νέβις, $ 250,000 συνεισφορά στο Εθνικό Ταμείο Ανάπτυξης της χώρας ή 400.000 δολάρια επενδύσεις σε ακίνητα σε εγκεκριμένα εξελίξεις. Μια τρίτη επιλογή είναι ένα 1.500.000 δολάρια «επιχειρηματικών επενδύσεων» που επιτρέπει σε έναν αιτούντα να βάλει τα χρήματα στην κυβέρνηση ενέκρινε επιχειρήσεις.
Δεν πρέπει να συγχέεται με τη Δομινικανή Δημοκρατία, αυτό το νησί μόλις περίπου 73.000 άτομα έχει προσφέρει μια ιθαγένεια-από-επενδύσεων σύστημα από το 1993. Ανάμεσα σε τέσσερις επιλογές πακέτο, ένα ενιαίο επενδυτικό προσφεύγουσα απαιτεί μόνο $ 100.000 κατάθεση στην Εθνική Τράπεζα της Ντομίνικα, το μεγαλύτερο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα thecountry του. Το ύψος της επένδυσης διπλασιάζεται για μια τετραμελή οικογένεια.
Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι “εξαιρετικό χαρακτήρα,” θα πρέπει να περιμένουν “τουλάχιστον οκτώ εβδομάδες» για την έγκριση και πρέπει να έχει ένα «βασικό επίπεδο» της αγγλικής γλώσσας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Ντομίνικα λεπτομερώς τη διαδρομή του πολίτη.
Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα: οι επενδυτές μπορούν να μείνουν στην πατρίδα τους για την υποχρεωτική συνέντευξη υπό την προϋπόθεση ότι το τίμημα για τρία μέλη της επιτροπής συνέντευξης για να πετάξει σε αυτούς – το πλήρες κόστος των ξενοδοχείων, αεροπορικά εισιτήρια, ένα απροσδιόριστο ημερήσια αποζημίωση και ένα επιπλέον $ 3.000.
Ωστόσο, το χαμηλότερο εμπόδιο των επενδύσεων, σε σχέση με το Σεντ Κιτς και Νέβις, δίνει μόνο την είσοδο χωρίς θεώρηση σε 85 χώρες.
Περισσότερες από 2.000 οικογένειες έχουν αποκτήσει την ιθαγένεια μέσω του προγράμματος, σύμφωνα με το Henley και Συνεργάτες.
3. Αντίγκουα και Μπαρμπούντα
Είσαι κατάκοπος με την πατρίδα σας, θέλουν να πληρώνουν χαμηλότερους φόρους, έχουν την ελευθερία να ταξιδεύουν και να αγωνιστούμε για μια καλύτερη ποιότητα ζωής;
Λοιπόν, αν έχετε μόλις 100 χιλιάδες δολάρια, τότε θα μπορούσε να αγοράσει την ιθαγένεια σε ένα μικροσκοπικό, τροπική χώρα της Καραϊβικής που τα τσιμπούρια όλα αυτά τα κουτιά. Χτύπημα μια επένδυση μέχρι και $ 5 εκατομμύρια και την ποιότητα της ζωής σας θα μπορούσε να πυραύλων as you go Down Under? Διπλάσιο από αυτό και βιεννέζικο καφέ θα μπορούσε να ξεκινήσει την πρωινή σας ρουτίνα – με την βραβευθείσα πρόσβαση μέσα από σχεδόν όλης της Ευρώπης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Πού είναι Edward Snowden;
Εκτός από τα προφανή χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίοι έχουν τα προγράμματα των επενδυτών και τις οδούς προς την ιθαγένεια, εδώ είναι μια λίστα των χωρών που μπορεί να έχουν παραβλεφθεί. Θα σας καλωσορίσει – αν τους δείξουμε τα χρήματα.

EU-Asia