Ευρωζώνη οικονομία προβλέπεται ότι θα αυξηθεί κατά το τρέχον τρίμηνο

Μια προηγούμενη flash σύνθετη ανάγνωση από τη Γερμανία ανήλθε στα υψηλότερα επίπεδα πέντε μηνών υψηλά των 52,8 αλλά και στη Γαλλία ο δείκτης πραγματοποιήθηκε πεισματικά κάτω από το 50-σήμα για τον 17ο μήνα στο 48,8, αν και εξακολουθεί να αποτελεί βελτίωση σε σχέση με το Ιούνιο του 47,4.
Παρά τις βελτιωμένες επιχειρήσεις αναγνώσεις σε όλη την περικοπή θέσεων εργασίας του ιδιωτικού τομέα και πάλι, αν και το έκαναν με τον χαμηλότερο ρυθμό σε 16 μήνες.
“Ο αριθμός της απασχόλησης συχνά παίρνει λίγο χρόνο για να γυρίσει γύρω. Είναι κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση, δεν υπάρχει κάποιο φως στο τέλος του τούνελ και μέχρι το τέλος του έτους θα μπορούσαμε να δούμε το ποσοστό των ανέργων να κατεβαίνει”, είπε ο Williamson.
Flash της Markit Ευρωζώνη σύνθετος δείκτης PMI, με βάση τις έρευνες χιλιάδες επιχειρήσεις σε ολόκληρη την περιοχή και μια αξιόπιστη ένδειξη της ανάπτυξης, πήδηξε σε υψηλά 18 μηνών των 50,4 τον Ιούλιο από 48,7 τον Ιούνιο.
Αυτό έσπασαν ακόμα και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις σε δημοσκόπηση του Reuters και είναι ο πρώτος μήνας του PMI έχει πάνω από το 50 που διαχωρίζει την ανάπτυξη και την συρρίκνωση από τον Ιανουάριο του 2012.
«Είναι μια πολύ ενθαρρυντική εικόνα, είναι αρκετά ευρεία. Γερμανίας οδηγεί το πακέτο ακολουθούμενη από τη Γαλλία, αλλά ακόμα και την περιφέρεια … είναι να δει μια επιστροφή στην ανάπτυξη στον τομέα της μεταποίησης,” δήλωσε ο Chris Williamson, επικεφαλής οικονομολόγος της Markit δεδομένων συνένωσης.
Williamson είπε ότι τα τελευταία αποτελέσματα PMI διστακτικά επισήμανε σε 0,1 τοις εκατό ακαθάριστο εγχώριο προϊόν της ανάπτυξης των 17 χωρών μελών της κοινότητας κατά το τρέχον τρίμηνο, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Reuters ληφθεί νωρίτερα αυτό το μήνα.
Η οικονομία αναμένεται να έχουν παραμείνει στάσιμες το τελευταίο τρίμηνο, μόλις απόξεση από την ύφεση που έχει βυθισμένη σε από τα τέλη του 2011.
Οι κατασκευαστές κάνουν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το flash PMI μεταποίησης αυξήθηκε πάνω από το νεκρό σημείο, για πρώτη φορά σε δύο χρόνια, που έρχονται σε 50,1. Αυτό ήταν πάνω του Ιούνη 48,8 και άνετα νικήσει όλες τις προβλέψεις σε δημοσκόπηση του Reuters, 36 οικονομολόγοι.
Νέες παραγγελίες εργοστασίων αυξήθηκαν για πρώτη φορά από το Μάιο του 2011. Ο δείκτης παραγωγής αυξήθηκε στο 52,3 από 49,8, το υψηλότερο από τον Ιούνιο του 2011, αλλά αυτό ήταν εν μέρει αποτέλεσμα της τρέχει κάτω ανεκτέλεστες εργασίες.
Μια PMI καλύπτει τις υπηρεσίες των επιχειρήσεων, οι οποίες αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος της οικονομίας του μπλοκ, εκτινάχθηκε στο 49,6 αυτό το μήνα από 48,3. Αυτό ήταν αρκετά μπροστά από τη μέση πρόβλεψη των 48,7 σε δημοσκόπηση του Reuters και το υψηλότερο ανάγνωση από τον Ιανουάριο του 2012.
Σε επιχειρήσεις σημάδι ήταν όλο και πιο αισιόδοξοι για το μέλλον, ο δείκτης επιχειρηματικών προσδοκιών αυξήθηκε στο 56,9, ένα υψηλό τριών μηνών.
Ευρωζώνη ιδιωτικό τομέα απροσδόκητα επέστρεψε πάλι στην ανάπτυξη αυτού του μήνα, όπως εργοστάσια αύξηση της παραγωγής για πρώτη φορά σε περισσότερο από ένα χρόνο, επιχειρηματικές έρευνες πρότεινε την Τετάρτη.
Οι έρευνες θα ενθουσιάσει χάραξη πολιτικής στην Ευρώπη που έχουν έρθει υπό πίεση για να αναλάβει δράση για να στηρίξει μια οικονομία αγωνίζεται να ξεφύγει από τη μεγαλύτερη ύφεση στην ιστορία του μπλοκ.

EU-Asia