Για την κλάση του 2013, ένα κρύο ντους

McCullough πιστεύει ότι μεγάλο μέρος της νεολαίας σήμερα είναι «χαϊδεμένος, γεμάτο φροντίδα, διακεκομμένες πάνω, κράνη, φούσκα-τυλιγμένο» και προστατεύεται από την πραγματικότητα. Είπε στους αποφοίτους: “Ανεβείτε στο βουνό δεν θα φυτεύσει τη σημαία σας, αλλά και να αγκαλιάσει την πρόκληση, μπορείτε να απολαύσετε τον αέρα και ιδού η άποψη Ανεβείτε έτσι μπορείτε να δείτε τον κόσμο, δεν είναι τόσο ο κόσμος μπορεί να σας δει.”.
‘Ve είχε το προνόμιο να παρέχει μια διεύθυνση έναρξης, σε ένα πανεπιστήμιο στην κεντρική Καλιφόρνια, και ελπίζω κάποια μέρα να παραδώσει ένα άλλο. Στην πραγματικότητα, γνωρίζω ήδη τι θέλω να πω.

Πέρυσι, στη Σχολή Wellesley High στη Μασαχουσέτη, David McCullough νεώτερος, ένας Άγγλος δάσκαλος στο σχολείο και ο γιος του βραβευμένου με Πούλιτζερ ιστορικός David McCullough, έδωσε την διεύθυνση έναρξης. Την χτύπησε έξω από το πάρκο, και τα λόγια του ταξίδεψε πολύ. Τι είχε να πει, η Αμερική ήταν απελπισμένοι για να ακούσει.

Όχι εγώ. Θα έλεγα μάλλον μελλοντικούς ηγέτες μας τι πρέπει να ακούσουν. Εδώ είναι 10 προκλητική κομμάτια των συμβουλών που τάξης φετινή κολέγιο και αποφοίτων πανεπιστημίου θα ήταν σοφό να λάβει για την καρδιά:
1) Ποτέ μην ξεχνάτε ότι, παρά τα όσα κοινωνία σας έχει πει, δεν είστε ειδικά, όπως McCullough είπε στην ομιλία αποφοίτησή του. Ο κόσμος δεν περιστρέφεται γύρω σας. Και δεν πρέπει να αισθάνονται δικαίωμα σε τίποτα. Κανείς δεν είναι καλύτερος από σένα, αλλά δεν είστε καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον. Αντιμετωπίστε όλους με σεβασμό, εφ ‘όσον θεραπεία σας με τον ίδιο τρόπο.
2) Ακολουθήστε το πάθος σας, αλλά να είναι ανοιχτή στην ιδέα ότι το πάθος σας μπορεί να αλλάζουν και εξελίσσονται με την πάροδο των ετών, όπως το κάνετε. Μην φοβάστε να αλλάξει πορεία και να πάει σε μια διαφορετική κατεύθυνση. Είστε επιτρέπεται να έχουν δεύτερες σκέψεις, σχετικά με το τι θέλετε να κάνετε και πώς σκοπεύετε να περάσετε τη ζωή σας.
3) Έχουν οι ίδιοι οι γονείς σας να σας παρουσιάσω. Συνέντευξη τους, και να καταγράφει. Ρωτήστε τους για τις ζωές τους, και ποιες ιστορίες ή τα μαθήματα που θα θέλατε να μοιραστείτε με τα εγγόνια τους. Έδωσαν ζωή σας, έτσι ώστε το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε τις δικές τους. Όταν έφυγαν, θα χαρούμε να σας έκανε.
4) Διάλειμμα από τη ζώνη άνεσής σας. Κάνε ό, τι είστε περισσότεροι φοβούνται. Αποφύγετε ό, τι είναι εύκολο και προβλέψιμο. Ταξιδέψουν στη χώρα και τον κόσμο. Γνώρισε νέα άτομα και να προσπαθούν να δουν τον κόσμο από τη σκοπιά τους. Μείνετε περίεργος. Κάντε ερωτήσεις. Και ποτέ δεν σταματάς να μαθαίνεις.
5) Για όσους από εσάς επιλέξετε, ή είναι σε θέση, να παντρευτούν – και ελπίζουμε ότι, μια μέρα, όλοι θα είναι – ποιος θα αποφασίσετε να παντρευτεί, θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό προς τον καθορισμό της επιτυχίας σας. Είναι πιο σημαντικό από ό, τι βαθμούς από το φανταχτερό σχολεία. Οι άνθρωποι μπορούν είτε να σας ανυψώσει επάνω, ή να σας φέρει κάτω. Επιλέξτε καλά.
6) Μην αποδέχεστε μόνο αποτυχία, αλλά χαιρετίζω. Αναμένουν ότι. Μάθετε από αυτό. Αντιμετωπίστε το ως πολύτιμη εμπειρία μάθησης. Να θυμάστε, αν έχετε πάντα ό, τι θέλετε, και να ολοκληρώσει όλα όσα έθεσε ως στόχο να κάνει, τότε έχετε αποτύχει ούτως ή άλλως. Επειδή έχετε ορίσει τους στόχους σας είναι πολύ χαμηλά.
7) Η αρχή των ερωτήσεων και να αμφισβητήσει τις πεποιθήσεις σας. Μετάβαση στην δημόσια συζήτηση. Αρραβωνιαστεί. Η δημοκρατία είναι ένα συμμετοχικό άθλημα? Θα λάβουν μέρος ή να πάρετε λαμβάνονται χώρια. Δεν έχει σημασία τι πιστεύετε. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι έχετε σκεφτεί το δρόμο σας εκεί και μπορεί να εξηγήσει γιατί το πιστεύω.
8) Για όσους εσάς που επιλέγετε, ή είναι σε θέση, να αποκτήσουν παιδιά, όταν έχετε ορίσει να τα αυξήσουν, να τους δώσουμε το ένα πράγμα που θέλουν οι περισσότεροι: το χρόνο σας. Διδάξτε τους να είναι παραγωγικοί. Αλλά το πιο σημαντικό, να τους διδάξει, το παράδειγμα, να είναι καλοί άνθρωποι, που αντιμετωπίζουν συνάνθρωποί ευγενικά και με σεβασμό.
9) Όπως θα περάσουν από τη ζωή, δεν πρέπει να φοβόμαστε να έχουν υψηλές προσδοκίες από τα παιδιά σας, των άλλων και του εαυτού σας. Υπάρχουν χειρότερα πράγματα από το να είναι απογοητευμένος επειδή κάποιος δεν αποδίδουν όπως θα ήλπιζε. Όπως δίνοντας επάνω τους και να μην περιμένουμε πολλά από την αρχή.
10) Τέλος, εδώ και πολλά χρόνια από τώρα, όταν θα πάτε στο υπόλοιπο σας, το πιο σημαντικό επίτευγμα στη ζωή σας δεν θα είναι τα χρήματα που θα κερδίσει ή η επιτυχία σας άρεσε. Το μόνο πράγμα που θα διαρκέσει, και αφήστε τον κόσμο γνωρίζουν ήσουν εδώ στην πρώτη θέση, είναι η επίδραση που είχε σε άλλους ανθρώπους. Κάντε μια θετική.
Αυτό είναι όλο. Πάρ ‘το, ή αφήστε το. Ο καθένας απολαμβάνει την άνεση του ένα ζεστό μπάνιο. Αλλά μερικές φορές, αυτό που λέγεται είναι ένα κρύο ντους.

Έτσι, επιτρέψτε μου να το δοκιμάσετε με την κατηγορία του 2013. Συζήτηση στο κολέγιο καθηγητές ή διευθυντές ανθρωπίνων πόρων ή τους εργοδότες. Διαβάστε την έρευνα που γίνεται σχετικά με τη λεγόμενη γενιά της Χιλιετίας, και θα βρείτε πολλά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι McCullough ήταν στο σωστό δρόμο. Οι νέοι του σήμερα έχουν περάσει πολλές φορές τη ζωή τους να coddled, τροφοδοτηθεί και να γλιτώσει το άγχος της διαβίωσης των προσδοκιών. Οι άνθρωποι λένε τα συνήθως μόνο ό, τι θέλουν να ακούσουν.

EU-Asia