Γαλλική απεργία της εναέριας κυκλοφορίας διαταράσσει πτήσεις

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Μεταφορές », είπε εργαζομένων της εναέριας κυκλοφορίας σε 11 ευρωπαϊκές χώρες είχαν αναλάβει δράση την Τετάρτη για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στα σχέδια που αφορούν ένα ενιαίο ευρωπαϊκό εναέριο χώρο.
Υπάρχουν συνήθως περίπου 600 πτήσεις την ημέρα από το αεροδρόμιο αυτή τη στιγμή του έτους, είπε. Μικρών και μεσαίων αποστάσεων πτήσεις είναι εκείνες που πλήττονται περισσότερο για τις 200 αεροπορικές εταιρείες που λειτουργούν έξω από το αεροδρόμιο.
Περίπου 2.000 πτήσεις σε όλη την Ευρώπη ακυρώθηκαν την Τρίτη, η πρώτη ημέρα της απεργίας, της εναέριας κυκλοφορίας Eurocontrol πρακτορείο.
Η απεργία έχει οδηγήσει στην ακύρωση 27 πτήσεων την Τετάρτη από το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου – 14 φθάνουν και αναχωρούν 13, το αεροδρόμιο είπε.
Οι περισσότερες από τις πτήσεις που πήγαιναν προς ή από το αεροδρόμιο Charles De Gaulle, Τουλούζη και Μασσαλία αεροδρόμια, είπε.
EasyJet δήλωσε 66 πτήσεις από ή προς το Ηνωμένο Βασίλειο είχαν ακυρωθεί Τετάρτη.
“Αυτά είναι εν πολλοίς περιέχονται στη Γαλλία και την Ισπανία, αν και άλλους προορισμούς μπορεί να επηρεαστεί” από τις παρεπόμενες καθυστερήσεις, είπε σε μια δήλωση.
Οι ταξιδιώτες καλούνται να ελέγξουν με την EasyJet για ενημερώσεις, ιδιαίτερα εάν οι πτήσεις προς ή από τη Γαλλία, την Ισπανία και την Πορτογαλία.
“Η EasyJet έχει επαφή με τους πελάτες που επηρεάζονται από τις ακυρώσεις πτήσεων, και οι επιβάτες θα δικαιούνται επιστροφή χρημάτων ή να κλείσετε μια εναλλακτική πτήση,” η εταιρεία είπε.
Ένας εκπρόσωπος αεροδρόμιο Charles de Gaulle δήλωσε ότι ελπίζει να επιστρέψει στην κανονική υπηρεσία την Πέμπτη, όταν η απεργία πρόκειται να λήξει.
Ανέφερε ότι οι νέοι κανόνες θα σημαίνει χαμηλότερο κόστος για τις αεροπορικές εταιρείες και πιο άμεσες διαδρομές, που θα βοηθήσει να κρατήσει τις τιμές των εισιτηρίων καθορίζονται για τους ταξιδιώτες, ενώ βοηθά τις αεροπορικές εταιρείες επιστρέψει στην κερδοφορία. Μικρότερες διαδρομές και λιγότερες καθυστερήσεις θα σημαίνει επίσης μείωση εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, είπε.
Οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας στην απεργία μόνο στη Γαλλία και την Ουγγαρία, ωστόσο, με άλλες ενέργειες συμπεριλαμβανομένης συγκεντρώσεις και αποχωρήσεις, δήλωσε ο Francois Ballestero, πολιτικός γραμματέας της ένωσης.
Η δράση της Ένωσης ακολουθεί την έγκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Τρίτη ένα νέο πακέτο για την “Ενιαίου Ευρωπαϊκού Ουρανού”, ανέφερε.
Πιστεύει ότι η δέσμη μέτρων, που είναι γνωστή ως SES2 +, θα έθετε σε κίνδυνο θέσεις εργασίας και να θέσει την εξοικονόμηση κόστους και της ανταγωνιστικότητας μπροστά από λόγους ασφαλείας.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναφέρει ότι οι κανόνες της ΕΕ για τη διαχείριση της εναέριας κυκλοφορίας θα πρέπει να ενημερωθεί για τη βελτίωση των επιδόσεων και τη βελτίωση της εποπτείας, τα οποία άλλως προβλέπεται αύξηση της εναέριας κυκλοφορίας θα προκαλέσει μεγάλες καθυστερήσεις.
Χιλιάδες αναστάτωση προσώπου ταξιδιώτες και ακυρώσεις πτήσεων την Τετάρτη, καθώς οι γάλλοι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας απεργούν για δεύτερη μέρα πάνω από ένα σχέδιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την επικαιροποίηση των κανόνων που διέπουν ευρωπαϊκό εναέριο χώρο.
Περίπου το ήμισυ των τακτικών πτήσεων στο αεροδρόμιο Charles de Paris »Gaulle, ακυρώθηκαν λόγω της απεργίας, το αεροδρόμιο είπε.

EU-Asia