Αποθέματα ιντσών υψηλότερη στο έδαφος ρεκόρ

Επίσης, σχετικά με το εταιρικό μέτωπο, μετοχές της WebMD (WBMD) αυξήθηκαν περισσότερο από 25% μετά από την εταιρεία πληροφοριών για την υγεία ανακοίνωσε τα προκαταρκτικά αποτελέσματα που έδειξε καλύτερα από τα αναμενόμενα κέρδη και τα έσοδα.
Σχετικά: Φόβος και απληστία Δείκτης γλιστρά πίσω στην απληστία
5. Κίνα μειώνει την πρόβλεψη για ανάπτυξη; Οι επενδυτές έγινε σύγχυση σχετικά με τις προβλέψεις ανάπτυξης της Κίνας μετά ο υπουργός Οικονομικών της χώρας σηματοδότησε την ανάπτυξη θα μπορούσε να είναι 7% για το έτος, κάτω από επίσημη πρόβλεψη της κυβέρνησης για 7,5%. Ο δείκτης Shanghai Composite και theHang Seng δείκτη τόσο έπεσε πίσω μετά στάσης μεγάλη κίνηση-ups νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα. Δείκτη αναφοράς Nikkei της Ιαπωνίας έκλεισε 0,2% πιο σταθερή.
Ευρωπαϊκές αγορές έκλεισε την ημέρα μικτά, με DAX της Γερμανίας και του Ηνωμένου Βασιλείου FTSE 100increasing, ενώ CAC 40 της Γαλλίας μειώθηκε.
Η Dow και S & P 500 μετοχές ζυγίζεται κάτω από μια διαφάνεια 5% σε μετοχές της Boeing (BA, Fortune 500) παρακάτω είδηση ​​ότι ένα ακατοίκητο Dreamliner έπιασε φωτιά στο αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου.
Και οι τρεις δείκτες τελείωσε απότομα υψηλότερο για την εβδομάδα, υλοτομία μία από τις καλύτερες εβδομαδιαίες επιδόσεις του έτους. Ο Dow αναρριχήθηκε 2,2%, ο S & P 500 αυξήθηκε κατά 3% και ο Nasdaq ράλι 3,5%.
Εδώ είναι πέντε πράγματα που πρέπει να πάρει μακριά από την πρώτη μέρα διαπραγμάτευσης της Παρασκευής:
1. Αποθέματα στην επικράτειά ρεκόρ: Ενώ τόσο ο Dow και S & P 500 έχουν ξεπεράσει τα προηγούμενα υψηλά επίπεδα κλεισίματος ρεκόρ, από όπου και αν εξακολουθεί να είναι περίπου 0,5% κάτω από τα all-time ημέρας διαπραγμάτευσης υψηλά επιτεύχθηκε το Μάιο.
ΗΠΑ αποθέματα πρώτη εκτοξευθεί πίσω στο ρεκόρ έδαφος την Πέμπτη, καθώς οι επενδυτές εξέφρασε την ικανοποίησή του παρατηρήσεις από πρόεδρος της Federal Reserve Ben Bernanke ο οποίος την Τετάρτη, δήλωσε η νομισματική πολιτική θα παραμείνει “πολύ χαλαρή” για το προβλέψιμο μέλλον.
Η δήλωση άφησε να εννοηθεί ότι η κεντρική τράπεζα θα συνεχίσει τεράστιο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης, και βοήθησε να απαλύνει τους επενδυτές οι οποίοι έχουν whipsawed από εκλεπτύνει συζήτηση που ξεκίνησε στα τέλη Μαΐου.
Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα σχετικά με μετοχές, ομόλογα, εμπορεύματα και νομίσματα
2. Οι καταναλωτές εξακολουθούν να ανησυχούν για το μέλλον: Το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν και Καταναλωτή Δείκτης Thomson Reuters »Sentiment για τον Ιούλιο μειώθηκε ελαφρά, και δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες.
Ενώ η αισιοδοξία για τις τρέχουσες συνθήκες ανήλθε στο υψηλότερο επίπεδο από τον Ιούλιο του 2007, το μέλλον δείκτης προσδοκιών μειώθηκε αισθητά.
Επίσης, το Γραφείο Στατιστικών Εργασίας κυκλοφόρησε μηνιαία έκθεσή της για το δείκτη τιμών παραγωγού, παρουσιάζοντας αύξηση της τάξης του 0,8% τον Ιούνιο. Αυτό είναι τριπλασιάσει σχεδόν την αναμενόμενη άνοδο της τάξης του 0,3% – σε μεγάλο βαθμό από μια απότομη αύξηση των τιμών της βενζίνης.
Η εταιρεία, η οποία θεωρείται μια οικονομική ταγός μαζί με αντίπαλο FedEx (FDX, Fortune 500), δήλωσε ότι «η επιβράδυνση της οικονομίας των ΗΠΑ βιομηχανική οδήγησε τα έσοδα και τα λειτουργικά κέρδη κάτω από τις προσδοκίες.”
Οι μετοχές της FedEx, επίσης, κινήθηκε χαμηλότερα.
JPMorgan Chase (JPM, Fortune 500) τριμηνιαία κέρδη που κτύπησε τις προσδοκίες, ενώ τα έσοδα νικήσει μόλις μετά βίας προβλέψεις. Αλλά το απόθεμα ήταν μόνο ελαφρώς υψηλότερη ως μέρος των κερδών κερδών προήλθε από τις λογιστικές προσαρμογές και όχι ισχυρή ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας.
Wells Fargo (WFC, Fortune 500) μετοχές σημείωσαν άνοδο 1,8% αφού η τράπεζα ανακοίνωσε κέρδη και έσοδα που προσδοκιών beat.
Citigroup (C, Fortune 500), Goldman Sachs (GS, Fortune 500), η Bank of America (BAC, Fortune 500) και Morgan Stanley (MS, Fortune 500), είναι στη βρύση να αναφέρουν τα αποτελέσματα την επόμενη εβδομάδα.
4. UPS πέφτει στην προειδοποίηση κέρδους: Πακέτο παράδοσης UPS γίγαντας (UPS, Fortune 500) μείωσε τις προβλέψεις της για την αύξηση των κερδών κατά το τρέχον έτος, στέλνοντας τις μετοχές κάτω σχεδόν 6%.
Τα αποθέματα των ΗΠΑ κατέγραψε οριακά κέρδη ελαφρώς υψηλότερα την Παρασκευή, αλλά το λεπτό κέρδη ήταν αρκετό να στείλει τον Dow και S & P 500 σε νέα υψηλά ρεκόρ κλεισίματος και το Nasdaq στο υψηλότερο επίπεδο σε πάνω από μια δεκαετία.
Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones αυξήθηκε μόλις κατά 3 μονάδες σε 15,464.30, ο S & P 500 πρόσθεσε 5 πόντους, τερματίζοντας σε 1,680.19 και ο Nasdaq αυξήθηκε κατά 0,6% για να κλείσει στο υψηλότερο επίπεδο από τον Σεπτέμβριο του 2000.

EU-Asia